CuriosITy 58 - 150 de laptop-uri, Dacia Bigster, MBUX, Trump din nou, Probleme Tesla, Cyberpunk 2077

16 ian. 2021
33 140 Vizionare

Folosește acest link când te înscrii pe Crypto.com și primești 25 dolari bonus. La fel și eu! : crypto.com/app/gbuhnici #HASHTAG1 #HASHTAG2 #HASHTAG3
Trimite SMS la 8864 cu textul SPERANTA. O tabletă pentru fiecare copil. Donează 4 euro pe lună și oferă-le o șansă la educație. Donează aici - worldvision.ro/
Codul promo pentru Crypto.com, aici: platinum.crypto.com/r/gbuhnici
Codul promo pentru Exchange Crypto.com aici: crypto.com/exch/gbuhnici
Detalii și comentarii pe: buhnici.ro/?p=26194
Devino membru în comunitatea noastră și susține-ne - roworld.info/local/Nz5n8PoSGYSwkOH_SMnl2Ajoin
Urmărește-mă cu @gbuhnici pe Instagram, Facebook, Twitter, TikTok
Producție: Radu Neagu - @radu.neagu pe Instagram
Desfășurătorul emisiunii:
Chapters:
0:00 Intro
3:40 Preview Samsung Galaxy S21, S21+, S21 Ultra
10:40 Noi încărcătoare cu tehnologia GAN
11:45 ASUS ROG Flow 13 - Cel mai tare laptop pe care l-am văzut
13:55 Să vorbim despre CES 2021
14:30 Cu ce baterie călătorește George
16:20 CES 2021 a fost un fel de test
20:00 SmartHome la CES 2021
24:00 AMD vine cu 150 de modele de laptop-uri
25:30 O tonă de laptop-uri ASUS la CES 2021
27:50 Dacia Bigster
31:45 Trend-uri tâmpite pe TikTok
33:00 Cel mai mare ecran pentru mașină - MBUX
37:47 Trump a dispărut de pe social media, permanent
44:03 Problema cu WhatsApp
47:50 Fitbit e ofical parte a lui Google
50:23 Boeing plătește amenzi serioase
52:50 158 de mașini Tesla cu probleme se întorc la service
55:06 Windows 10X e gata de download
57:50 Elon Musk cel mai bogat om de pe planetă
58:10 Racheta de turism spația
59:50 La mulți ani Wikipedia
1:03:00 Cyberpunk 2077
1:07:00 Crypto Baby

Comentarii
 • Intrebare:cetåteanul cu fatå de mort si un picior in groapå poate primi ajutor de inmormåntare ca pensia partialå din partialå si anticipatå?-Raiul pe påmånt fiule-i-ar zice un sustinåtor teist.

  Fosila FosFosila FosAcum lună
 • roworld.info/done/video/upq1dJOwn9WYbJs

  charm charmcharm charmAcum lună
 • Super!

  Bogdan ArmanuBogdan ArmanuAcum lună
 • roworld.info/local/6T8--AkSDafAV0RCtPpU_A

  Ștefârca RaulȘtefârca RaulAcum lună
 • Puteti discuta si despre crypto-monede nelansate, eventualul lor pret cand vor ajunge pe piata, si mai ales, cum sa ne scoatem banii din crypto-monede pe care le-am ,,minat'' cand le puteam lua gratis...?

  Iosif CraciunIosif CraciunAcum lună
 • Și tu crezi Marian că prezident Trump a instigat? Uită-te cine era la acel meeting, nu știau decât teorii ale conspirației, trăiau în paralel. Nop, Trump e pacifist, dacă și-a făcut prieten pe Kim john un?!

  Militaru DanMilitaru DanAcum lună
 • Bună ziua! Legat de subiectul de la minutul 51:00 referitor la Boeing, Boeing 737-800 nu are fuselajul realizat din fibră de carbon. Avionul care are undeva la 80% din volum și 50% din masă materiale compozite este Boeing 787 Dreamliner. Probabil v-ați referit la acest avion. O zi frumoasă și mult succes!

  EugenEugenAcum lună
 • 46:13 ce are ca Telegram are legatura cu rusii? E creat de Rusi dar nu are nimic altceva legat de Rusi. E destul de ok.

  JohnnyJohnnyAcum lună
 • George, sa aduci soare pt toata lumea, ca o baterie externa!! Concediu placut!!!

  mia elamia elaAcum lună
 • Samsung cel putin da cadou castile!

  Ionut StefanIonut StefanAcum lună
 • Whatsapp si facebook si-au pierdut credibilitatea. Chiar daca afirma ca mesajele sunt criptate, nu mai cred nimic si multi alti oameni nu-i mai cred. Viata privata a devenit nu chiar asa privata. Asa ca, whatsapp-ul il parasesc incetul cu incetul pana trec de tot pe signal si telegram. Numai bine!

  Andrei MirauteAndrei MirauteAcum lună
 • Un review la LG Wing, cand?

  CosminCosminAcum lună
 • Vreau si eu o recomandare intre AQIRYS Ulas si SilentiumPC Regnum RG6V. Sunt foarte indecis. Imi place cum arata Ulas dar nu gasesc nicio parere pe net daca e ok sau nu. Multumesc

  Adi AdrianAdi AdrianAcum lună
 • Pe cad un video cu bateri externe pentru telefon si leptop

  Adrian RazvanAdrian RazvanAcum lună
 • Doar eu NU am inteles nimic cand George si Marian au inceput sa vorbeasca despre softul Tesla?

  Gabriel GhitoaieGabriel GhitoaieAcum lună
 • Nu a fost nici o instigare la violenta, asta este clar. Iar daca lui Biden si la democrati li se blocau conturile nu sarea Europa cu gura mare ca asta nu este democratic si nu este normal? Fara sa imi dau cu parerea care este mai bun sau mai rau Biden si Trump nu au fost cantariti in mod egal. Sa fie Biden si Democraticii atat de buni fata de Trump si Republicani? De ce in Europa ti se dau numai anumite informatii tot ce este rau de Trump si unele pe buna dreptate dar Biden si Democraticii de ce nu primesti in Europa nici o informatie legata de magariile lor? Afacerile baiatului lui Biden??? Si Trumo are probleme lui corect si pare a fi un mascarici uneori dar degeaba daca nu sunt amandoi cantariti in mod egal...

  Tibi LucescuTibi LucescuAcum lună
 • Salutari, doresc sa va întreb pentru noile generații de laptop tip gaming, este nevoie de răcire suplimentara? Contează poziția în care este folosit?

  Cosmin PostolacheCosmin PostolacheAcum lună
 • Cum se numeste bateria externa? din minutul 15:00 Am nevoie si eu de o baterie ca aia.

  UrangutanulUrangutanulAcum lună
  • si nu are 100 000 mah are doar 28 000

   UrangutanulUrangutanulAcum lună
  • se numeste zedge super tank pro

   UrangutanulUrangutanulAcum lună
 • Într-o declarație publicată vineri, Agenția Norvegiană de Medicamente a declarat că a înregistrat 23 de decese „asociate cu vaccinarea Covid-19”, adăugând că „reacțiile adverse frecvente ar fi putut contribui la o evoluție severă la persoanele în vârstă care sunt fragile”.

  Very’ Games NZVery’ Games NZAcum lună
 • George buhnici de ce dezinformezi populația în legătură cu vacinul ? iti zice ceva articolul acesta? Reacțiile adverse la vaccinul Pfizer / BioNTech ar fi putut contribui la moartea unor pacienți vârstnici din Norvegia, a declarat agenția de medicamente din țară, relatează The Guardian.

  Very’ Games NZVery’ Games NZAcum lună
 • Я маи дуте МЭИ ын сулэ

  Ion CirnatIon CirnatAcum lună
 • Samsung ar vinde un TV și fără memorie RAM, și fără soft, așa cum l-am luat eu fara driver Dolby Digital pentru portul optic încât nu se aud primele secunde, deja softul e varză, lent, cu erori, fără browser, fără Android :) Daca George Bufnici nu-i lauda sigur își făceau treaba :)

  Militaru DanMilitaru DanAcum lună
 • Abcd

  IonutIonutAcum lună
 • Ultimul model de Dacia, îmi aduce a botul mașinii Rivian. Sunt deschis la opinii pro/contra mea. Voi ce părere aveți?

  Dennis-Stefan BratuDennis-Stefan BratuAcum lună
 • 31:20 :)) 01:12:20 :))

  Catalin VCatalin VAcum lună
 • Ce ați fi dispuși să faceți sa nu vă suspende ROworld și restul platformelor? Si voi formatați viitorul copiilor voștri.

  Codruț IAMANDEICodruț IAMANDEIAcum lună
 • Algoritm 👍🥂😉

  martin horvathmartin horvathAcum lună
 • Dacia looks like a the new Jeep raped the Volvo XC40

  Timmy GhiurauTimmy GhiurauAcum lună
 • 14:44 despre ce baterie este vorba? Multumesc

  george cgeorge cAcum lună
 • TRUMP:" HAIDEȚI SĂ MERGEM INSPRE CAPITOL SĂ PROTESTĂM PAȘNIC ȘI SĂ NE FACEM VOCEA AUZITĂ" DEMOCRAȚII : "INSTIGARE LA VIOLENȚĂ" (CNN -"cine spune că protestele trebuie să fie pașnice"- in perioada protestelor BLM[protestele în urma a căror au murit zeci de oameni]) Standardele se impun doar la conservativi ....

  TUDOR GRĂMADĂTUDOR GRĂMADĂAcum lună
 • Bineeee 🙂

  CătăINFINITECătăINFINITEAcum lună
 • ce baterie externa ai, George?

  Alin UngureanuAlin UngureanuAcum lună
  • roworld.info/local/6T8--AkSDafAV0RCtPpU_A

   Ștefârca RaulȘtefârca RaulAcum lună
 • Dați mai departe acest mesaj ATENȚIE MARE la sectanți Am prezentat în numerele 6 şi 7 ale revistei noastre principalele culte şi secte neoprotestante care activează în România, cu specificul lor doctrinar, istoria lor, apariţia lor în ţara noastră şi uneltele de care s-au folosit ori, mai bine spus, "întemeietorii" lor pe pământul românesc. Ne-am limitat la grupările neoprotestante cele mai importante: baptiştii, adventiştii, penticostalii, creştinii după evanghelie sau pocăiţii şi iehoviştii sau martorii lui Iehova. Desigur acestea nu sunt singurele secte din România. De mai puţină importantă, în sensul că au un număr mai redus de aderenţi, dar nu mai putin virulente sau periculoase, întâlnim şi alte grupări sectare, cum sunt: nazarinenii, secerători, betaniştii, etc. În afară de rătăcirile doctrinare, adesea mult mai grave decât ale sectelor mai mari, extremismul şi "fundamentalismul" impun, adepţilor acestor mici grupări, reguli şi restricţii foarte severe, ce ne amintesc de talibani, pentru că nu este prea mare diferenţă între rigoriştii creştini şi cei islamici. Nazarinenii, spre exemplu, interzic adepţilor lor orice fel de distracţii, vizionarea filmelor sau mersul la spectacole, muzica şi orice fel de cântece "lumeşti", petrecerile de familie legate de nunţi, botezuri sau onomastici, îi exclud pe fumători sau pe cei ce consumă băuturi alcoolice, pe cei care vorbesc murdar sau se îmbracă "necuviincios". Secerătorii (sau creştinii ultimelor zile), o grupare al cărei nume însuşi trădează agresivitatea şi violenţa celor ce vor fi destinaţi de Dumnezeu să îndeplinească ultimul "seceriş", să adune "neghina", s-o smulgă fără milă şi s-o arunce în foc. De remarcat că întemeietorul lor, Alexandru Török, ungur din Budapesta, ajunge la Timişoara, după primul război mondial şi încearcă să-i organizeze pe maghiari într-o mişcarea revanşardă, împotriva marii împliniri româneşti de la 1 Decembrie 1918. Propagandei "secerătorilor" i-a căzut pradă şi un român, moldovean, stabilit în Transilvania. Interzisă şi în ţările occidentale şi în România, din perioada interbelică, au reapărut, după 1990, la Timişoara. Betaniştii sunt o mişcare "reformistă" a Bisericii Reformate, născută în sânul acestei biserici şi împotriva ei. Betaniştii se socotesc urmaşi ai poporului ales (Betania - localitate din Palestina) şi se izolează de ceilalţi creştini "păcătoşi". În România ajung tot pe filieră maghiară prin Dr. Keskemety Ştefan, profesor de teologie la Cluj. În ultimul timp, sunt foarte activi în cadrul "Federaţiei societăţilor pietiste" denumită şi "Federaţia transilvăneană", depun un jurământ şi luptă pentru organizarea unei universităţi de stat în limba maghiară. Şi ei ca şi secerătorii sau nazarinenii se caracterizează printr-un rigorism feroce. Ar mai fi de amintit stiliştii, o mişcare apărută la noi în 1924 când Biserica Ortodoxă Română a adoptat îndreptarea calendarului. Răspândirea stiliştilor vizează mai ales Moldova şi sunt organizaţi sub conducerea unor călugări fanatici şi ignoranţi care umblă prin sate şi îndeamnă la nesupunere faţă de autoritatea bisericească. Astfel de călugări stilişti pot fi întâlniţi peste tot în ţară. Prin orase, cerând bani pentru construirea de mănăstiri. Majoritatea călugărilor şi călugăritelor întâlniţi pe stradă, cu un mic înscris gen: "Ajutaţi la construirea mănăstirii sau schitului .... din comuna ...." sunt stilişti care ascund adevărata lor identitate şi înşeală buna credinţă a credincioşilor ortodocşi dispuşi să jertfească, ceva din puţinul lor, pentru construirea unei mănăstiri şi nu ştiu că, de fapt, ajută pe cei care luptă împotriva Bisericii noastre strămoşeşti. Au început să construiască schituri şi mănăstiri chiar şi în zonele unde n-au existat niciodată stilişti pentru a putea să facă prozelitism printre credincioşii ortodocşi. Pentru a completa panorama concurentelor de factură religioasă, care îşi caută adepţi printre români, nu putem să nu amintim următoarele categorii: - mişcările şi organizaţiile spiritiste din care fac parte: spiritismul, teosofia şi antroposofia; - grupări ocultiste indiene: Crâşna, Meditaţii transcedentale, s.a.; - mişcarea arabo-persană: Bah'i; - mişcări ocultiste asiatice: Moon, Sika Gakai; - mişcări din gruparea "Lumea nouă": Scientologii, Fiii păcii, Ufolatrii, Mormonii, Copiii Domnului, ş.a.m.d. - mişcări din Europa Occidentală ca Armata Salvării, Metodismul, Marele Graal, Biserica creştină universală, Prietenii omului, Biserica liberă; - secte teroriste ucigaşe şi sinucigaşe ca Războinicii regelui Hristos, Templul popoarelor, Templul Soarelui, Davidienii; - secte neopăgâne sau satanice cum sunt "Biserica" satanismului, "Biserica" luciferică, Fraternitatea "albă", s.a. Toate acestea din urmă, deşi nu au o prezentă consistentă în România, din cauza respectării cu mult simt a tradiţiilor şi datinilor noastre strămoşeşti, nu trebuiesc neglijate. Unele doctrine pătrund în mediile "politice" şi "culturale" aşa cum sunt francmasoneria, spiritismul, new age, altele reuşesc să atragă persoane cu probleme psihice sau dornice de o religie mai "exotică" aşa cum sunt Chrâşna sau Bah'i sau pe unii tineri, chiar prin intermediul drogurilor sau muzicii "hard", cum sunt sataniştii. Faţă de cele prezentate, fără a fi alarmişti peste măsură, trebuie să tragem un serios semnal de alarmă conştiinţei religioase a poporului român, pentru că mulţi se înşeală, crezând că pot fi români, cu rădăcinile înfipte în glia străbună şi, în acest timp, să se hrănească din seva spirituală a unei alte credinţe străine cu totul de spiritualitatea neamului românesc. O gravă eroare şi un mare pericol care ne paşte. Grija noastră trebuie îndreptată în special către copii şi tineret, care trebuiesc duşi la biserică şi învăţaţi să cunoască şi să iubească Biserica strămoşească, Maica neamului românesc, şi să nu se lase atraşi de întunericul rătăcirilor sectare, pentru că, pierzând credinţa, vom pierde şi neamul şi ţara. Cu aceste gânduri am prezentat, în cele trei articole seriale, cultele şi sectele neoprotestante, convinşi fiind că trebuie să le cunoaştem pentru a şti de ce să ne ferim, şi iarăşi, convinşi fiind că apărând Biserica străbună, apărăm neamul şi ţara.

  Vremurile din Urmă ApocalipsaVremurile din Urmă ApocalipsaAcum lună
  • Cea mai periculoasa secta e ortodoxia.

   Dsw dDsw dAcum lună
 • hai ca a ieșit bine și azi! George, aștept, după ce ajungi acasă, încă o ediție live!

  Romeo SabauRomeo SabauAcum lună
 • Cat de urat este acest neoliberalism in care companiile sa faca cat mai mult profit, fortand utilizatori sa cumpere cat mai mult posibil ca ei sa faca cat mai mult profit. Cred ca costul de productie pentru casti+incarcator este de 2-3$, iar daca vrem sa il cumparam separat ajungem la 10$. Foarte urat

  Rusu AntonRusu AntonAcum lună
 • Galusca aruncata prima data de apple cu save the planet cu risipa de materiale doar prostii si naivii o cred si e de toata jena sa te lauzi cu ceva ce tu i sa faci si acuma sa faci exact ca cei blamati. De rahat.

  Lau SanLau SanAcum lună
 • Seria s21 hai sa ne revedem in vreo 2 luni max si sa vb atunci de problemele lui si de chicsurile lui. Acum ca trump pregateste alte restricti ca sunt pe val- xiaomi, primii, daca o sa ramana doar smecherii astia 2 apple si samsung nu o sa fie bine deloc.

  Lau SanLau SanAcum lună
 • Salut, nu aveţi curajul să vorbiţi nimic despre dictatura celor de la Big Tech, voare dacă era invers cenzura mondiala Big Tech, susțineau Ideologia conservatoare, in loc de liberale progresiste ce aţi fi spus atunci tot nimic? George te-ai intrebat care oameni au sustinut discursul lui Trump? Poate câțiva din acei 75 de milioane de votanţi car lau votat pe el. Marian exemplul tău, cum a boicotat CNN pe Trump este penibil! Vă ascundeţi in spatele cuvăntului că Trump a incitat la violenţă...

  Sándor BiróSándor BiróAcum lună
 • Marian, cred că trebuie să faci ceva cu clapeta laptopului...tot tremura imaginea și e enervant uneori... :(

  Lilian FriptuleacLilian FriptuleacAcum lună
 • Va mai las niste news pe aici ,sa nu dormiți pe o ureche

  LivArtLivArtAcum lună
 • Faceți review la Asus vivobook 15

  Turza AndreiTurza AndreiAcum lună
 • leftistii incep sa se comporte din ce in ce mai mult ca comunistii. E infiorator.

  AlorianadreiAlorianadreiAcum lună
 • Investiția în Bitcoin va fi lucrul sensibil de făcut în 2021, în special la rata actuală.

  Ricardo CalebRicardo CalebAcum lună
  • Mai dar câți străini vorbesc romana aici 😂😂😂

   Dsw dDsw dAcum lună
  • Fără îndoială, strategia lui Jorge Alan este 100% legitimă și nimeni nu s-a plâns de semnalele sale.

   Xavi HernandezXavi HernandezAcum lună
  • Uau ... asta e uimitor, nu am mai văzut niciodată atât de mult succes pentru că am auzit multe de la prietenii mei despre Jorge Alan și acum aici. E timpul să văd singur ... Voi lua legătura cu el imediat, mulțumesc.

   Melissa JoeMelissa JoeAcum lună
  • Hei, investesc și eu cu Coindesk ... Nu mă așteptam să câștig atât de mulți bani cu Bitcoin până când nu l-am întâlnit pe Jorge Alan la o conferință în Mexico City. Sunt încă șocat de ceea ce primesc.

   Diego LucasDiego LucasAcum lună
  • Comentariile pozitive au fost tot ceea ce am făcut despre Jorge Alan de ceva timp. Voi trimite un e-mail acum pentru a investi ceea ce am în Btc.

   Wilson MichaelWilson MichaelAcum lună
 • foarte bun content si foarte fain e curiosity, keep it goin

  EverythingEverythingAcum lună
 • De ce nu e 4K? Va urmaresc pe ditamai monitorul, va vad pixelat in 1080p

  Vasilica Petrisor GirbeaVasilica Petrisor GirbeaAcum lună
  • @Andrei Daniel Lazar Stiu, de aceea am continuat sa il urmaresc full. Nu vreau sa dau hate caci iubesc proiectul ci vreau sa ii provoc la a deveni din ce in ce mai buni. Tehnic se poate ce am zis, evident destul de greu dar cred in George Buhnici ca poate mult mai mult

   Vasilica Petrisor GirbeaVasilica Petrisor GirbeaAcum lună
  • In condițiile filmării de la distanță și conectați la internet, probabil a fost dificil să fie făcut 4k. Cred că în viitorul apropiat le vor face pe.toate 4k

   Andrei Daniel LazarAndrei Daniel LazarAcum lună
 • Ce model de baterie externa este aceea?

  Stefan TomaStefan TomaAcum lună
 • Serios, iar o dați pe politică. Facebook a transmis atacuri teroriste și decapitare in direct și nu i-a mai Banat nimeni. Lumea vine aici pentru tehnologie nu pentru politica

  ccdsahccdsahAcum lună
  • politica e la fel de importantă ca tehnologia

   Kronos ComunistulKronos ComunistulAcum lună
 • Canalul ALEX SPP povestea mea din închisoare.

  ALEX SPPALEX SPPAcum lună
 • Și sportivii de performanța in ce categorie se încadrează?

  Alex PopaAlex PopaAcum lună
 • 58:40 intră mai bine in orbită

  barcode humansbarcode humansAcum lună
 • Superb Curiosity ❤️ ca intotdeauna :D

  Editor XVEditor XVAcum lună
 • Ieri 15/01 am avut prima etapa de vaccinare la casa de bătrâni unde lucrez , din dozele care au fost recuperate sau făcut acelora dintre rezidenți care și-au schimbat opinia in timpul vaccinări iar Dozele care au rămas au fost inoculate membrilor care fac parte din personalul de îngrijire ( sa constituit o lista de 25 de persoane ) , m-a număr printre cei care au beneficiat de aceasta oportunitate și am făcut gestul pt a motiva restul echipei , la aproximativ 10 ore sa instalat o durere musculară la nivelul zonei de administrare ( mușchi deltoid) de recomandat a alege mâna mai puțin ...utila , la 24 de ore in timpul exercițiilor de înviorare se simte aceeași senzație dureroasa și de disconfort , fără a afecta coordonarea sau nivelul de reflex ( elefantul tropăie puțin ) însă călărețul ia controlul , fără alte evenimente sau reacții adverse la grupul nostru de vaccinați care însumează o cifra bine peste 100 de persoane , restul personalului va fii vaccinat la momentul rapelului pt rezidenți , pana atunci rămâne sa găsim soluții pt a influența pozitiv pt aceia care sunt indeciși sau acarora situație este influențată de alți factori administrativi sau de sănătate ce nu au îndeplinit normele și parametri pt administrarea vacc

  G A FLOG A FLOAcum lună
  • Clasic unui vaccin, stai linistit. Iti spun din postura unuia care a tot facut antitetanos in viata sa. Imi place ca ai retinut idei din alte podcast-uri. Felicitari calaretule!

   Vasilica Petrisor GirbeaVasilica Petrisor GirbeaAcum lună
 • Good, Good!

  Emperor PalpatineEmperor PalpatineAcum lună
 • Nu mă mai satur de glumele lui Marian care sunt" păstă medie ". De ce nu te apuci de stand-up Marian? 😁😁😁😁

  Emanuel GrvEmanuel GrvAcum lună
 • Informatii utile. Multumesc.

  ELECTRIC LIFEELECTRIC LIFEAcum lună
 • Mie mi se pare foarte aiure... dupa te miri ca lumea incepe sa creada in conspiratii. Cum sa blochezi un presedinte sa nu mai poata sa vorbeasca deloc cu publicul cu tara lui care este inca in functie. Un presedinte ales de poporul american... Sa nu mai zic cand dadea intervi uri si ii taiau microfonul. Toata lumea se razbuna pe el. Toti au uitat ca economia americii era in plina expansiune si inainte de covid si dupa covid. Sunt niste mascarade prin care se arata lumii ca degeaba esti presedintele statelor unite nu ai nimic de spus. Asta o sa ramana si cu astfel de ochi o sa priveasca viitorii presedinti :) Se apropie de politica rusiei usor usor ca majoritatea au fost dati cu tancurile jos. In SUA cativa au fost asasinati si acum dat jos cu forta. Mi-e jena de ce a ajuns tara aia.

  AimeAimeAcum lună
  • @Kronos Comunistul Stiai daca te interesai, ca rata analfabetismului la negri a fost cel mai mic pe vremea lui trump:) nici la obama nu a fost asa bine. Celelalte motive nici nu mai au rost sa fie comentate. Daca atata va duce minte.... vedeti un tik tok cu trump si gata e rasist. Bai astia mai usor ca vin baietii de la adevarul sa va angajeze.

   AimeAimeAcum lună
  • @Tibi LucescuHitler și Trump, comparație: -sunt rasiști -sunt misogini -au sete de putere -au dat cu propagandă la greu -s-au folosit de sentimentele oamenilor pentru manipulare Rezultă că Trump și cu Hitler au ceva în camun.

   Kronos ComunistulKronos ComunistulAcum lună
  • @Itadriro nici o treaba Trump cu Hitler dar ma rog atata ai reusit sa intelegi din tot ce se intampla in politica americana...

   Tibi LucescuTibi LucescuAcum lună
  • @Tibi Lucescu așa a început și Hitler. Ca și Trump. Însă de data asta nu se va mai întâmpla aceeași greșeală.

   ItadriroItadriroAcum lună
  • @Itadriro tu compari pe Hitler cu Trump??? Pe ce planeta traiesti?? Apropo cate razboaie au fost in timpul lui Trump?? In Europa s-a dus o campanie puternica anti-Trump. Nu e usa de biserica Trump dar oare Biden si apropiatii lui chiar sunt asa corecti? Baiatul lui Biden face mizerii de afaceri si nimeni nu scrie nimic... Biden prins cum pipaia fetitie minore...nimeni nu scrie nimic.Lista poate continua.... Lasand la o parte pe cine placi sau nu amandoi trebuie cantariti corect, in mod egal dar nu ai cum in Europa atat timp cat ti se da sa auzi doar ce vor unii.

   Tibi LucescuTibi LucescuAcum lună
 • Cyberpunk ramane cel mai misto joc pe care l-am jucat, are o povesta atat de complexa. Nu este gta, da gta are o fizica peste cyberpunk. Cultura cyberpunk este de mult explotata in filme, si numai acuma a aparut cu adevarat intr-un joc. Cyberpunk este un joc care arata cum vor fi jocurile de acuma inainte. Pacat ca va ramane in istorie pentru problemele pe care le-a avut si nu pentru ce inseamna el. Si de desii are probleme, pe consolele noi si pc-uri se misca bine si arata bine, numai pe PS4 si Xbox one are probleme mari.

  adrian balintadrian balintAcum lună
 • Dacia Bigster seamana cu Volvo XC40

  Alex StăncescuAlex StăncescuAcum lună
 • Refuz sa mi beau cafeaua pana nu postezi sâmbăta :)

  Ovidiu DeacOvidiu DeacAcum lună
 • Anul acesta atunci când m-a uit la curiosity sunt inundat doar de reclame de la BMW , Amazon...

  G A FLOG A FLOAcum lună
  • Facetiva o viata frustratilor, mai ales gaflo

   cLeArsKycLeArsKyAcum lună
  • @G A FLO eu n-am ales ca și domeni de interes ce mi se dă, ori algoritmul e bătut ori trebuie să verific cu mai mare atenție a 6-a oară la domeniu de interes

   Kronos ComunistulKronos ComunistulAcum lună
  • @Kronos Comunistul chestie de algoritm și de ce ai ales tu ca domenii de interes in chestionarul lor , făcusem observația in sensul ca majoritatea clipurilor lui G Buhnici au ajuns sa fie cotate la un nivel superior ..., este de bine sper sa evolueze doar in sus ...

   G A FLOG A FLOAcum lună
  • norocosulă, mie îmi dă la orice mă uit reclame la jocuri de noroc virtuale și jocul Game of Throns

   Kronos ComunistulKronos ComunistulAcum lună
  • @cLeArsKy dacă nu îți plac răspunsurile inteligente încetează sa pui întrebări stupide și triviale .... nu are rost îmi dai replica vei fii ignorat așa cum meriți ... Hodină veșnica!

   G A FLOG A FLOAcum lună
 • O doza de CuriosITy alaturi de o cafeluta, face minuni

  Alexandru SeminaAlexandru SeminaAcum lună
  • @Ion Cirnat what??

   Alexandru SeminaAlexandru SeminaAcum lună
  • Ооо юбире Кум Ла тине?

   Ion CirnatIon CirnatAcum lună
 • George e reptilian și are peste 400 de ani. 🤡😁

  Nu stiuNu stiuAcum lună
  • @George Buhnici 😁😁😁glumeam doar.

   Nu stiuNu stiuAcum lună
  • 🧠🧠🧠🧠

   George BuhniciGeorge BuhniciAcum lună
 • Salut George! Ce parere ai de pi network?

  Mario AlexaMario AlexaAcum lună
  • @George Buhnici Mersi George lam dezinstalat!!

   DenisDenisAcum lună
  • Mulțumesc, lam dezinstalat

   DenisDenisAcum lună
  • Nicio părere bună

   George BuhniciGeorge BuhniciAcum lună
 • Xiaomi Banat în SUA. Păreri?

  Alex StoicaAlex StoicaAcum lună
  • @Nu stiu păreri. Nu m am referit doar la George. Aștept părerile tuturor din comunitate.

   Alex StoicaAlex StoicaAcum lună
  • @George Buhnici Crezi ca aceste interzicerii ii vor afecta pe americani?

   Alex StoicaAlex StoicaAcum lună
  • Ca să aibă Biden mai multe atuuri la negocieri.

   George BuhniciGeorge BuhniciAcum lună
  • Parere

   Nu stiuNu stiuAcum lună
 • Despre NIO și ET7 când o să vorbiți? 😁 cam bate Tesla...

  Vlad Ioan DobreVlad Ioan DobreAcum lună
  • Aceea autonomie de 1000+ km va fi disponibila din q4 2022 si cu baterie solid state de CATL de unde si Tesla Vw BMW achizitioneaza baterii

   Alin MustataAlin MustataAcum lună
  • bate la ce?

   Vasilica Petrisor GirbeaVasilica Petrisor GirbeaAcum lună
 • Am crezut că sunteți live! 😅

  Vlad Ioan DobreVlad Ioan DobreAcum lună
ROworld